Donderdag 30 november – middag

DE NUFFE TANTES

“EENUF IS EENUF”

UITVERKOCHT

Donderdag 30 november
Aanvang 13.15 uur
Zaal open 12.45 uur

Kom erachter tijdens de muziektheater-familievoorstelling over de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje, oftewel de Nuffe Tantes! Noodgedwongen hebben zij kapsalon Den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al. Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad. Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze grote moeite om huisbaas  Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars alle klanten bij ze wegkaapt. Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van!

‘Eenuf is eenuf’ wordt gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten en ondersteund met stemmen van Karin Bloemen, Tony Neef en Herman Hofman van 3 FM. Met behulp van vernuftige kostuums, decorstukken en liedjes steken zij hun verhaal in een nuf jasje: durf te kiezen voor wat je écht wilt! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes!

www.nuffetantes.com

De voorstelling is ingepast in het lesprogramma van een aantal deelnemende scholen. Hierdoor begint de voorstelling op donderdagmiddag om 13.30. Komend jaar ook deelnemen aan de voorstelling voor scholen? Informeer dan naar de mogelijkheden bij de organisatie.