Woensdag 29 november

Mark van de Veerdonk

“KAASKLEUM”

UITVERKOCHT

Woensdag 29 november
Aanvang 20.00 uur
Zaal open 19.00 uur

De 15e avondvullende voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijk Tekort; we willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen.  Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in oude tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water? Van de Veerdonk: ‘Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijtgeraakt!’

In KAASKLEUM vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap. Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk weer ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder, of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking dicht in de buurt, qua dichtheid dan.

Mark van de Veerdonk was in  2015 ook in Ooltgensplaat met zijn 14e voorstelling ‘TOF’. Als Brabantse cabaretier daarbuiten was hij nog vrijwel onbekend. De toen bijna uitverkochte voorstelling was een groot succes, niet in de laatste plaats door het ‘interactieve decor’, een kastenwand van 7 meter breed en vier meter hoog.

Deze 15e voorstelling is natuurlijk door de organisatie al ‘gekeurd’. Mocht U na ‘TOF’ nog geen Mark van de Veerdonk fan zijn geworden, dan krijgt u met deze  wederom zeer creatieve cabaret act ‘KAASKLEUM’ een nieuwe kans…. Zegt het voort ! Deze voorstelling is geschikt voor (bijna) alle leeftijden.

www.markvandeveerdonk.nl