Zaterdag 2 december

DUBBELCONCERT:

JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE 

&

SESSION XL

Zaterdag 2 december
Aanvang 20.45 uur
Zaal open 20.00 uur

JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE

Vette stadionrock uit  Californië-USA

Sinds de hoogtijdagen  van de glamrock bands uit de jaren 80 is er niet meer een dergelijke authentieke, powervolle of meer ambitieuze Hair Metal Band geweest dan JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE. Als coach, manager en songwriter was John betrokken bij de successen van de classic Rock ’n Roll: Bon Jovi, Aerosmith, KISS, Van Halen, Guns ’n Roses en vele anderen maakten gebruik van zijn diensten.

In 2014 zette hij de moedige stap en formeerde een eigen band met ervaren topmuzikanten uit het wereldje van de ‘hairmetal/glamrock’. Na succesvolle optredens in Californië werden zij een jaar later al gevraagd voor Europa’s  grootste Rock festival in Duitsland, het ‘Wacken Open Air’.

Inmiddels stonden zij ook  in 2016 weer op de mainstage en is de band in Duitsland populairder dan in eigen land. JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE… 2 december  2017… Je beleeft ’t in Ooltgensplaat…

De  organisatie van de Culturele Week heeft deze band niet alleen geprogrammeerd vanwege hun  muzikale prestaties; naast de setlist voor zeer brede doelgroep staat JOHN DIVA garant voor een visueel spektakel waardoor zij het publiek moeiteloos zullen meeslepen in hun enthousiasme:

Vette Stadionrock op hét poppodium in Ooltgensplaat… gaat dat zien !

www.johndiva.com


SESSION  XL

De beste coverband van Nederland!

SESSION XL  is één van de beste en meest geboekte professionele coverbands van dit moment. Met een razend actueel repertoire met daarin de allergrootste hits, veel interactie, verlichte decorstukken en een spectaculaire ledwall zijn zij momenteel dé spectaculairste ‘live’ cover-act in Nederland. Naast optredens voor nationale- en internationale bedrijven speelt SESSION XL op grote festivals, jaarfeesten, de Nijmeegse Vierdaagse en zijn ze meestal de afsluitende party act op grootschalige buitenfeesten.

Getalenteerde muzikanten, twee beeldschone zangeressen en een zanger maken van het optreden van SESSION XL een ‘High-Energy’ concert… meeslepend, interactief, dansbaar, trendy maar vooral: een super feest voor iedereen!

De muzikanten van SESSION XL kom je naast optredens met deze band met regelmaat tegen in diverse TV programma’s en ze spelen ook nog in meerdere  bands van bekende Nederlandse artiesten. De 6e editie van de Culturele Week in Ooltgensplaat zal door SESSION XL op passende wijze worden afgesloten.

www.sessionmusic.nl