Vrijdag 30 november

THE KIK & NEDERPOP ALL STARS

“Nederpop op z’n best en nog veel meer… Een feest der herkenning!”

Vrijdag 30 november 2018
20.30u – 00.15 uur
Entree: €19,50

THE KIK

Dave von Raven en z’n band pakken ook dit jaar spectaculair uit in ‘Dave-Town’ Ooltgensplaat. Met eigen nummers, popklassiekers uit een ver verleden en verrassende liedjes in een nieuw jasje zal THE KIK de 7e editie van de Culturele Week extra glans geven. Na de jaarwisseling spelen zij in de grotere Nederlandse theaters hun nieuwste muzikale show ‘Voor De Overlevenden’. Eén van de mooiste Nederlandstalige albums wordt in deze show door THE KIK in 2019 opnieuw onder de aandacht gebracht . Of THE KIK op vrijdag 30 november bereid is om enkele hits van Boudewijn de Groot in de setlist op te nemen zult u moeten afwachten. Krijgt Ooltgensplaat evenals vorig jaar met de pre-release van hun album ‘Hertaalt’, ook nu weer de primeur?  ’Testament’, ‘Meneer de President’ en ‘Verdronken vlinder ’staan bij de ‘Events’ organisatie natuurlijk op de favorietenlijst!

www.thekik.nlNEDERPOP  ALL  STARS

In het begin van de jaren ’80 draaide alles om eenvoud en waren  het ook hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager, Het Goede Doel en De Dijk waren met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes, populairder dan ooit. NEDERPOP ALL STARS bestaat uit door de wol geverfde muzikanten die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Inmiddels is voor hen de 2e theatertour al een feit. Op 30 november doet deze sympathieke band een stap zijwaarts en maakt ze haar opwachting op de 7e  Culturele Week in Ooltgensplaat. Nummers van o.a.  Doe Maar, Het Goede Doel, Frank Boeijen, Van Dik Hout, De Dijk, en nog meer dan een handvol klassiekers uit de jaren 80 en 90. NEDERPOP ALL STARS staat voor een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandstalige popmuziek. Leadzanger en host Stefan de Kogel neemt u voor ruim anderhalf uur mee terug naar deze roemruchte jaren ….

www.nederpopallstars.nlTHE KIK én NEDERPOP ALL STARS op één podium ….. een avond lang genieten (en meezingen) van de mooiste Nederlandstalige nummers, gespeeld door twee fantastische bands, en…….  vergeet niet uw ‘eigen stem’ mee te nemen!

  • Na afloop: afterparty !!! DJ Alberto zal samen met Dave von Raven  de avond op  passende wijze afsluiten.

Señor Alberto

Albert Meeuwisse draai al sinds het begin van zijn dj loopbaan onder de naam Señor Alberto. Begonnen in de jaren 90 als dj bij de YeYe feestjes (verschillende soorten sixties genres) en heeft zich later ontwikkeld tot dj bij bruiloften, concerten (o.a. de afterparty’s Bill Wyman en Jools Holland in Nighttown), galerie VIP’s en later ook bij sixties evenementen  als Primitive Festival en bij het Filmfestival Rotterdam. Tegenwoordig is Alberto actief op Goeree-Overflakkee met een mengeling van jaren 50, 60 en af en toe een uitstapje naar recenter repertoire.


Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen bij:
– MFC ‘t Centrum, Ooltgensplaat, 0187-631502
– Tabakswinkel A. Visser, Middelharnis, 0187-482474
– Online via deze site. Bovenin in het menu onder het kopje ‘Kaarten bestellen’.