Zaterdag 1 december

SYMPHONIC ROCK NIGHT & SESSION XL

“Een zeer spectaculair avondvullend 100% ‘live’ dubbelconcert”

Zaterdag 1 december 2018
20.45 – 01.30 uur
Entree: €19,50

SYMPHONIC ROCK NIGHT

Deze band heeft de muzikaal platgetreden paden  bewust vermeden en met een alternatief  repertoire afgelopen seizoen een spectaculair  debuut gemaakt  in de Nederlandse theaters. Na lovende reacties van pers en publiek lag een vervolg van deze indrukwekkende  podiumact voor de hand. De bezetting van deze band bestaat  uit maar liefst 12 doorgewinterde  topmuzikanten die elk hun specialiteiten  willen laten zien én horen ! De Culturele Week is voor dit gezelschap een uitstapje van zalen met zitplaatsen naar een zaal met staanplaatsen;  natuurlijk zal het  repertoire  worden aangepast. De meesterwerken van Pink Floyd ( Confortably Numb, Shine On You Crazy Diamond e.a.) en Supertramp ( School, Fool’s Ouverture e.a.) zullen op de setlist blijven staan en  daarnaast  zal een greep  worden gedaan uit repertoire van de grootste symfonische rockbands uit de jaren 70 en 80. Nagenoeg alle geselecteerde  nummers uit het  repertoire van SYMPHONIC ROCK NIGHT  staan hoog genoteerd in de top 2000. Met het  arsenaal aan instrumenten zullen de meeste nummers zeker voor de fans, nu ‘live’ gespeeld, nog beter klinken als het origineel.

www.symphonicrocknight.nl

SESSION XL

Na het spectaculaire  optreden vorig jaar in MFC ‘t Centrum is dit populaire gezelschap teruggevraagd om  de 7e editie van de Culturele Week op passende wijze af te sluiten. SESSION XL is al enkele jaren de beste professionele allround coverband van Nederland. Met top muzikanten, een actueel ‘2000 en later’  repertoire afgewisseld  met de mooiste dance classics, heel veel interactie, verlichte decorstukken en een imposante led videowall is dit dé show die je gezien moet hebben. Met een bezetting  bestaande uit  4 muzikanten, 2 blazers, aangevuld met een wervelende show van de zanger en twee  beeldschone zangeressen, zal  SESSION XL een energieke en visueel spectaculaire show, neerzetten in Ooltgensplaat. SESSION XL is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk en  trendy, maar vooral:  een heel  vet  feest !  Je beleeft ’t in Ooltgensplaat…. Wie wil daar nu niet bij zijn?

www.sessionmusic.nl

De volgende foto’s zijn genomen tijdens de 6e culturele week (2017) in Ooltgensplaat:Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen bij:
– MFC ‘t Centrum, Ooltgensplaat, 0187-631502
– Tabakswinkel A. Visser, Middelharnis, 0187-482474
– Online via deze site. Bovenin in het menu onder het kopje ‘Kaarten bestellen’.